FOTOGRAFIE, STYLING EN UW MARKETINGPLAN

In de makelaardij wordt steeds meer gebruik gemaakt van de diensten van fotografen en interieurstylisten. Het blijkt dat die de verkoopbaarheid van huizen zeer positief kunnen beïnvloeden. Hoe aantrekkelijker de presentatie, hoe groter de kans dat kijkers bezoekers worden. En hoe directer de JUISTE DOELGROEP wordt aangesproken. Hoe meer serieuze, gerichte bezichtigingen, hoe groter de kans op een snelle transactie, en hoe minder tijd de verkoop of verhuur van een huis u kost.

Een ander niet te onderschatten effect van het zo goed mogelijk presenteren van uw huizen is de
PROFESSIONELE SFEER die het met zich meebrengt. Een nieuwe verkoper zal uw kantoor eerder uitkiezen omdat duidelijk is dat zijn of haar huis of bedrijfspand op alle fronten de beste behandeling krijgt. Dat wekt vertrouwen en goede hoop op een soepele transactie. Erg belangrijk nu veel eigenaren huiverachtig zijn hun huis in de verkoop te doen.

Overigens is
NIET ALLEEN HET HOGERE SEGMENT gebaat bij de best mogelijke presentatie. Juist de op dit moment nog gemakkelijker verkoopbare huizen kunnen zo een betere prijs opbrengen en nog sneller verkocht worden.

Uiteraard hangt er een
PRIJSKAARTJE aan het inhuren van externe diensten. Gezien de trend van deeldiensten is het niet vreemd om de kosten voor de presentatie buiten uw honorarium te laten vallen. Uw professionaliteit ligt immers op uw eigen vakgebied. Een cliënt die verwacht dat u nog zelf de foto's maakt zal eerder geïmponeerd zijn door uw grondige aanpak en inzet van uw netwerk. Efficiënt toch dat The Design Touch styling & fotografie combineert?

Uiteraard maakt de
FOTOGRAFIE deel uit van het marketingplan.

De unieke dienst FOTOSTYLING laat u zeker niet liggen omdat het de foto's zoveel beter maakt.

VERKOOPSTYLING of VERHUURSTYLING kunt u aanraden wanneer u constateert dat een woning erbij gebaat zou zijn. Aangezien het een stuk hulp aan de cliënt zelf betreft en bovendien maatwerk is, zal hij of zij daar uiteindelijk zelf voor kiezen en betalen. Als u benadrukt hoezeer styling de verkoop- of verhuur-baarheid positief kan beïnvloeden, hoe het prijsdalingen, dubbele lasten, renteverlies en eindeloos wachten kan helpen voorkomen, zal uw cliënt u daar zeer dankbaar voor zijn!

Eigenlijk heeft elk huis baat bij een verkoopstyling of verhuurstyling. Niet voor niets bieden steeds meer makelaars behalve professionele fotografie ook een verkoopstyling-advies standaard aan als onderdeel van hun dienstenpakket. Niet alleen als strategie om zich te onderscheiden van andere makelaars. Maar juist vanwege de ervaring dat goede presentaties uitstekende business oplevert!
Het welslagen van de verkoop of verhuur is zowel uw zakelijke doel als dat van The Design Touch!


Het staat u altijd vrij om deze website onder de aandacht van uw cliënten te brengen.
Ook als u The Design Touch aanraadt bij uw concullegae en dat leidt tot een concrete opdracht, krijgt u een cadeaubon met een leuke korting voor uw volgende opdracht.

Als u prijs stelt op een kennismakingsgesprek, belt of mailt u me? Zie
CONTACT.
Met hartelijke groet,


Marin de Rochemont, The Design Touch.
stacks_image_99B40894-3B2F-43B9-B4E1-7635A22CE398
THE DESIGN TOUCH, Drs. Marin de Rochemont
020 - 850 845 2 / 06 - 363 04 911
marin@thedesigntouch.nl

Om een email te sturen klik
HIER